Razpored delavnic I’mpowered for the Future

16.10.2019 ob 11:42, objavil Oskrbnik strani

Razpored delavnic I’mpowered for the Future

Spoštovani,
Zavod Ypsilon v sodelovanju s SAP Slovenija že četrto leto zapored pripravlja brezplačne delavnice programiranja. V letošnjem letu dajemo prednost dekletom; s projektom I’mpowered for the future želimo dekletom osvetliti svet programiranja in možnosti, ki jih osnovno znanje in razumevanje programiranja omogoča. To pa še ne pomeni, da v projektu niso dobrodošli tudi fantje.
Na vas se obračamo s prošnjo, da novico o brezplačnih delavnicah podelite med vašimi dijaki/študenti. Delavnice se bodo večinoma izvajale v Ljubljani v ABC Hub-u, en sklop delavnic pa tudi v Mariboru, na Ekonomsko-poslovni fakulteti. Vsebino in razpored delavnic si lahko ogledate v dokumentu v priponki.
Več informacij o programu je mogoče najti na spletni strani www.poweredforthefuture.com, kjer se lahko zainteresirani dijaki/študentje tudi prijavijo.
Veseli nas, da sta kvaliteto in pomembnost našega projekta prepoznali tudi doc. dr. Emilija Stojmenova Duh in dr. Mojca Volk, ki kot zaposleni na ljubljanski Fakulteti za elektrotehniko še predobro razumeta potrebo po večjemu razumevanju žensk v stroki.
Resnično vam bomo hvaležni za najavo dogodka!

Razpored delavnic I'mpowered for the Future

Prenesi datoteko